ข่าวประชาสัมพันธ์

โครงการ Wsis Project Prizes 2015

ประชาสัมพันธ์โครงการ WSIS Project Prizes 2015 ซึ่งแบ่งเป็น 18 หัวข้อ ดังนี้

1. C1. The role of public governance authorities and all stakeholders in the promotion of ICTs for development

2. C2. Information and communication infrastructure

3. C3. Access to information and knowledge

4. C4. Capacity building

5. C5. Building confidence and security in the use of ICTs

6. C6. Enabling environment

7. C7. ICT Application: e-government

8. C7. ICT Application: e-business

9. C7. ICT Application: e-learning

10.   C7. ICT Application: e-health

11.   C7. ICT Application: e-employment

12.   C7. ICT Application: e-environment

13.   C7. ICT Application: e-agriculture

14.   C7. ICT Application: e-science

15.   C8. Cultural diversity and identity, linguistic diversity and local content

16.   C9. Media

17.   C10. Ethical dimensions of the Information Society

18.   C11. International and regional cooperation

สำหรับผู้ที่สนใจและกรอกแบบฟอร์มลงทะเบียนได้ที่ www.wsis.org/prizes

มีผู้อ่านข่าวนี้ทั้งหมด 759 ครั้ง

วิตามินซีกับโรคเกาต์ 5 วินาทีที่แล้ว
ยาคุมกำเนิดชนิดฉีด 1 นาทีที่แล้ว