The Franco-Thai Junior Research Fellowship Programme for Thai Researchers aims at jumpstarting the career of young Thai researchers by giving them the opportunity to develop promising collaboration with their French counterparts. It supports Thai post doctorates who intend to spend 2 to 6 months scientific stay in a laboratory in France.

สิวเชื้อรา และการรักษา 38 วินาทีที่แล้ว