NUSANTARA Programme

The Government of the Republic of Indonesia and the Government of the Republic of France have established the NUSANTARA Programme to support to promote and to support new projects of scientific and technological cooperation, between French and Indonesian researchers in both public and private sectors. This call is Excellence based.

แอสไพริน (aspirin) 3 วินาทีที่แล้ว
แตงโม....ผลไม้คลายร้อน 19 วินาทีที่แล้ว